Over Ons

Bij ons draait alles om het creëren van een sfeervolle eetcafé waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en het beste vlees.


Het gezelligste Eetcafé van Hoorn sinds 2001

17-07-2001 De dag dat de Paerdestal voor het eerst z’n deuren openden.

Michel en Pauline waren vanaf dat moment de trotse eigenaren van eetcafé de Paerdestal.

Na vele jaren kei hard werken met z’n tweeën kwam in 2011 Peter erbij in de keuken en na een aantal jaar met Michel en Peter achter de gril besloot Michel in 2017 om het wat rustiger aan te doen in de Paerdestal en z’n focus op andere zaken te richten en namen ze Joe aan.

Op 15-09-2023 hebben wij (Peter en Joe) onze handtekening mogen zetten voor de overname van Eetcafé de Paerdestal. 

 

 

 

afbeelding van Joe Goeboel en Peter Koomen die samen aan het grillen zijn

Team Paerdestal

Maar wie zijn Joe en Peter?

Peter nu 53 jaar jong heeft na z’n horeca opleiding in meerdere Horeca zaken gewerkt verspreid over Nederland, tot hij uiteindelijk bij de Beiaard in Hoorn ging werken.

Daar kwam hij in contact met Michel en Pauline. Na een aantal jaar werd het voor Michel te veel om in z'n eentje de Paerdestal te draaien.

Peter voor was toen hun de meest logische keuze, en het blijkt dat ze dat goed in hadden geschat want hij is nooit meer weggegaan.

Joe nu 36 jaar heeft na z’n horeca opleidingen een lang tijd gewerkt bij Italiaans restaurant Mario en daarna nog een tijdje in de catering gewerkt.

Toen Michel besloot om helemaal te gaan stoppen met grillen, is Joe als 'de zoon van' met z’n ouders in gesprek gegaan om zijn deel over te gaan nemen.

Nu 7 jaar later, na vele leuke jaren samen met Peter achter het grilletje van de Paerdestal te staan, vonden wij het wel tijd om de hele tent over te nemen.
afbeelding van Peter Koomen van eetcafé Paerdestal

Peter Koomen

Eigenaar
afbeelding van Joe Goeboel en Peter Koomen van eetcafé Paerdestal

Joe Goebel

Eigenaar

Tijd voor gezelligheid

Reserveer jouw plekje voor een gezellig culinair avond. Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot snel in ons warme eetcafé